Flash Cards
search
  • Flash Cards
  • Flash Cards
  • Flash Cards
  • Flash Cards

3 redenen om te studeren met memokaarten :

  1. Gestructureerd en effectief studeren: A6 memokaarten zijn het ideale hulpmiddel om je kennis te structureren. Gebruik de ene kant om definities, formules of sleutelbegrippen op te schrijven en de andere kant om de bijbehorende termen/begrippen of te noteren. Deze tweezijdige aanpak versterkt het verband tussen informatie, waardoor het gemakkelijker te onthouden en te begrijpen is.
  2. Veelzijdig: Onze memokaarten zijn niet beperkt tot één studiemethode. Gebruik ze om stroomschema's te maken, hoofdstukken samen te vatten, belangrijke data te noteren of zelfs als dagelijks geheugensteuntje. Door hun compacte formaat zijn ze perfect om overal te studeren, of het nu in een drukke bibliotheek is (perfect om ondervraagd te worden door je vrienden) of alleen in het comfort van je slaapkamer.
  3. Stevig en duurzaam: Onze memokaarten zijn bestand tegen dagelijks gebruik en worden gedrukt op een dikker papier dat een langere levensduur garandeert dan traditioneel 80gr papier. Je kunt ze overal mee naartoe nemen zonder je zorgen te maken dat ze te snel vervagen of kreuken.

Klein BONUS-puntje: Onze posters, verkrijgbaar in verschillende formaten, zijn de perfecte aanvulling op je memokaarten en voegen een visuele dimensie toe aan het studeren of aan je presentaties.

Samenvatting van de hoogtepunten :

  • A6-formaat: Perfect voor flexibel studeren, waar je ook bent.
  • 210 g papier: duurzamer voor dagelijks gebruik.
  • Gelinieerd of geruit: Kies naar eigen voorkeur.
  • Meervoudig gebruik: Schrijf definities aan de ene kant en begrippen aan de andere kant, zodat je informatie beter met elkaar in verband brengt en gemakkelijker kunt nalezen en onthouden.

Conclusie: Optimaliseer je studietijd en maximaliseer je academisch potentieel met A6 memokaarten van Print4Student. Laat de zachtheid van de pastelkleuren en de effectiviteit van onze memokaarten de manier waarop je leert veranderen. Bestel vandaag nog en zet een nieuwe stap op weg naar academisch succes!

Datasheet

Formaat
A6
Papier

Flash Cards

€ 5,990
Inclusief belasting

Geef je geheugen een boost met onze pastelkleurige A6 memokaartjes!

Studeren kan soms een uitdaging zijn, maar Print4Student is er om je academische pad soepeler te laten verlopen! Onze kleine memokaartjes zijn beschikbaar in rustgevende tinten en maken van leren een leuke, visuele ervaring. De pastelkleuren zijn zorgvuldig gekozen om je hersenen op een positieve manier te stimuleren, zodat je je beter kunt concentreren en informatie beter blijft onthouden.

Een verpakking bevat 100 kaarten: 20x. wit, 20ex. geel, 20ex. groen, 20ex. roos, 20ex. blauw

  • 🇧🇪 Gedrukt in België
  • 🌱 Eco-Print
  • 🌳 FSC®-gecertificeerde printer - C185877
Aantal

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.